Klantenservice van 9.00 tot 16.30 uur: 0314-787078

Webwinkel van Mr. H.J. Steenbergen Stichting

Wilt u eerst even rondkijken? Ga uw gang!

Terborg

Terborg

Boeken uit of over Terborg. Klik een boek aan en blader online door het boek. Dat is bij de meeste boektitels gewoon mogelijk. Een boek laten thuisbezorgen? Klik op 'In winkelwagen' en de rest wijst zich vanzelf!

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 1. Kasteel Wisch

  Kasteel Wisch

  Kasteel Wisch - Terborg


  Schuilenburg & Ulenpas

  Huis Wisch in Terborg is een uniek monument met een prachtige parktuin en een eeuwelange geschedenis dat wordt bewoond door de laatste telg van vijf generaties Van Schuylenburch, door huwelijk nu Vegelin van Claerbergen. Des te opzienbarender is het dat er, in tegenstelling tot alle kastelen in Nederland, géén enkele echte publicatie over bestaat, zelfs geen folder. En ook niet over kasteel Ulenpas in Hoog-Keppel en kasteel Schuilenburg (verwoest in WO-II) in Silvolde die ook tot hun bezit horen.

  Met dit interessante en rijk gïllustreerde boek wordt de geschiedenis (vanaf 1800) van een uniek kasteel en een boeiende familie voor de toekomst bewaard.


  Meer Informatie
  € 29,95

 2. Monumentengids Wisch

  Monumentengids Wisch

  Monumentengids Wisch

  In dit boek zijn 79 cultuurhistorische waardevolle monumenten beschreven. In het inleidende gedeelte komen de ontwikkelingsgescheidenis, de diverse bouwstijlen en de archeologische vondsten in de gemeenten aan bod. Opvallende bewoners en cruciale gebeurtenissen krijgen eveneens een plaats.

  Meer Informatie
  € 24,95

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster