Klantenservice van 9.00 tot 16.30 uur: 0314-787078

Webwinkel van Mr. H.J. Steenbergen Stichting

Wilt u eerst even rondkijken? Ga uw gang!

Nieuw

Achterhoeks Smaakboek - Alles van het dier

Wees de eerste om dit product te waarderen

Achterhoeks Smaakboek - Alles van het dier


Dit boek is het resultaat van het project Smaakacademie Achterhoek.


De kartrekker van het project Smaakacademie Achterhoek en bijbehorende Smaakboeken is foodspecialist Maurits Steverink van kenniscentrum Nelles. in samenwerking met culinair journalist Michiel Bussink en gratisch vormgever Maurits Gemmink maakte hij een bundeling van kennis en kunde over ons streekeigen voedsel. Niet alleen hedendaagse kennis, ook de historische en traditionele kennis is meegenomen. De beide boeken bieden een overzicht in de achtergronden van ons voedsel en hoe het is verbonden met cultuur, natuur, de mensen, vruchtbare grond en de toekomst. Twee boeken voor liefhebbers van de streek, hedenddags streekeigen eten en foodprofessionals.


 


Zie ook Achterhoeks Smaakboek - Alles van de grond

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95

U heeft uw bestelling over 2 à 3 werkdagen in huis.

Bel ons via +31314787078

Ruilen mag altijd binnen 14 dagen.

Achterhoekse boeken levert uitsluitend kwaliteitsboeken!

 

Productdetails

Details

Achterhoeks Smaakboek - Alles van het dier

Dit boek is het resultaat van het project Smaakacademie Achterhoek.

De kartrekker van het project Smaakacademie Achterhoek en bijbehorende Smaakboeken is foodspecialist Maurits Steverink van kenniscentrum Nelles. in samenwerking met culinair journalist Michiel Bussink en gratisch vormgever Maurits Gemmink maakte hij een bundeling van kennis en kunde over ons streekeigen voedsel. Niet alleen hedendaagse kennis, ook de historische en traditionele kennis is meegenomen. De beide boeken bieden een overzicht in de achtergronden van ons voedsel en hoe het is verbonden met cultuur, natuur, de mensen, vruchtbare grond en de toekomst. Twee boeken voor liefhebbers van de streek, hedenddags streekeigen eten en foodprofessionals.

 

Zie ook Achterhoeks Smaakboek - Alles van de grond

Aanvullende info

Aanvullende info

Boektitel Achterhoeks Smaakboek - Alles van het dier
Auteur(s) Michiel Bussink
Jaar van uitgave 2019
ISBN of barcode 9789090316499
Gewicht (in grammen) 1100.0000

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Achterhoeks Smaakboek - Alles van het dier

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering

Hoe te bestellen

U bent nu in de webwinkel van AchterhoekseBoeken.nl. Hoe gaat snel bestellen in zijn werk? Dat gaat heel eenvoudig in 3 stappen.

  1. Klik op een boek en daarna op de knop 'In winkelwagen'. 
  2. Controleer uw bestelling en klik op 'Ga door naar afrekenen'. 
  3. Vul de gevraagde gegevens in en klik op 'Plaats uw bestelling'. Betaalt u met iDeal? Houd dan uw bankgegevens bij de hand.