Ons Voetbal - Een reliekroman

€ 15,00
Inclusief belasting
Alle boeken
9789492108319

Ons Voetbal - Een reliekroman

Voetbal is van ons. En hoe langer we haar niet van dichtbij mogen zien, des te groter wordt het verlangen. Daarom dit boek.

Een verhaal over dat wat er áchter de tribune gebeurt. Het voetbal? Dat is bijzaak. Alles eromheen: daar gaat het om.

Oftewel, een verhaal over ons: mannen langs de zijlijn. Die altijd bleven komen, ook al wat het voetbal gewoon kut.

Auteur: Tim Lubbberdink

Aantal

Ons Voetbal - Een reliekroman

Voetbal is van ons. En hoe langer we haar niet van dichtbij mogen zien, des te groter wordt het verlangen. Daarom dit boek. Een verhaal over dat wat er áchter de tribune gebeurt. Het voetbal? Dat is bijzaak. Alles eromheen: daar gaat het om. Oftewel, een verhaal over ons: mannen langs de zijlijn. Die altijd bleven komen, ook al wat het voetbal gewoon kut.

We bleven naar ons voetbal gaan omdat het niet gaat om het voetbal. Dat weten we, wij mannen langs de zijlijn. En nu weet jij het ook. Tenminste, als je dit boek leest. Dus schiet op, draai dit ding om en begin te lezen. Je zult er geen spijt van krijgen. Of wel, maar dan heb je het alsnog gelezen. En dan weet je waarom die mannen blijven gaan. Het gaat over hoop, liefde, en meer van dat soort flauwekul.

Tim Lubberink (1987) is een geboren Achterhoeker. Met Doetinchem als nest kon het niet anders dan dat hij jarenlang een stoeltje warm hield in de Vijverberg. Met alle gevolgen van dien.

Aantal pagina's: 152

9789492108319

Datasheet

Jaar van uitgave
2021
Auteur(s)
Tim Lubberdink
Aantal pagina's
152