Høken Henkie

€ 19,95
Inclusief belasting
Alle boeken
9789461550774

Høken Henkie

Veur de eer Henk Kelder, 25 joar veurzitter Anhangerschap Normaal Een boek over Henk Kelder, het (ontstaan van het) Anhangerschap Normaal en het Høkersweekend.

Aantal

Høken Henkie

Veur de eer Henk Kelder, 25 joar veurzitter Anhangerschap Normaal Een boek over Henk Kelder, het (ontstaan van het) Anhangerschap Normaal en het Høkersweekend Met ruim tweeduizend leden behoort het Anhangerschap Normaal nog steeds tot de grootste fanclubs van Nederland. Fans kun je de leden niet noemen. De trouwe volgers van Normaal noemen zich Anhangers. Ieder jaar komen ze tijdens het Høkersweekend samen op de gewijde grond van café de Tol in Zelhem. Het Anhangerschap heeft ervoor gezorgd, dat het dik verdiende standbeeld van Normaal er is gekomen.

Dit standbeeld staat in Hummelo, de geboorteplaats van Ben Jolink. Henk Kelder is al ruim vijfentwintig jaar voorzitter van het Anhangerschap. Twee jaar lang heeft Bob Leenders deze markante man gevolgd in zijn rol als voorzitter. Vele komische, aandoenlijke en bijzondere situaties en gebeurtenissen zijn opgetekend en met de vele verhalen eindelijk gebundeld in dit boek, ondersteund door prachtig beeldmateriaal. Het momentum dat de fanclub werd opgericht wordt voor het eerst beschreven. De medewerking van vele mensen die het Anhangerschap een warm hart toedragen, waaronder Ben Jolink zelf, maken van dit boek een must have, met name voor de Anhangers van Normaal!

9789461550774

Datasheet

Jaar van uitgave
2021
Auteur(s)
Bob Leenders
Aantal pagina's
280