Vanaf een bankje

€ 22,50
Inclusief belasting
Alle boeken
9789083286259

Vanaf een bankje

Verzamelde columns

Een boek vol columns over het wel en wee van het Winterswijkse en Aaltense landschap, de mensen die er wonen en leven en de cultuurhistorie van dit gebied.

Auteur: Bernhard Harfsterkamp (1960-2022)

Aantal
Laatste items in voorraad

Vanaf een bankje

Verzamelde columns

Eén talent van Bernhard Harfsterkamp vormt de aanzet tot het ontstaan van de hier verzamelde bankjescolumns. Bernhard was een meester in het bedenken van tochtjes! In de directe omgeving, maar ook wat verder weg. Mede onder  invloed van de beperkingen die de ziekte hem de laatste jaren oplegde, waren de tochtjes verder weg steeds moeilijker te volbrengen en werden het tochtjes in de "achterste Achterhoek". Hij schreef daarover in de krant of in zijn dagboek. Even eruit, even het buitengebied opsnuiven, en wat bespiegelen.

Zon ontstonden de bankjescolumns, de mensen over het wel en wee van het Winterswijkse en Aaltense landschap, de mensen die er wonen en leven en de cultuurhistorie van dit gebied. Bernhard hoopte dat deze teksten nog eens in boekvorm zouden verschijnen. Die wens wordt met deze uitgave vervuld. En dat is mooi! Als was het maar om deze markante Winterswijker, met zijn gezette postuur, zijn krullen, sandalen en geitenwollen sokken te blijven herinneren.

Auteur: Bernhard Harfsterkamp (1960-2022)

9789083286259

Datasheet

Jaar van uitgave
2023
Auteur(s)
Bernhard Harfsterkamp
Aantal pagina's
224