Achterhoeks Smaakboek - Alles van het dier
De kartrekker van het project Smaakacademie Achterhoek en bijbehorende Smaakboeken is foodspecialist Maurits Steverink van kenniscentrum Nelles. in samenwerking met culinair journalist Michiel Bussink en gratisch vormgever Maurits Gemmink maakte hij een bundeling van kennis en kunde over ons streekeigen voedsel. Niet alleen hedendaagse kennis, ook de historische en traditionele kennis is meegenomen. De beide boeken bieden een overzicht in de achtergronden van ons voedsel en hoe het is verbonden met cultuur, natuur, de mensen, vruchtbare grond en de toekomst. Twee boeken voor liefhebbers van de streek, hedenddags streekeigen eten en foodprofessionals.
Achterhoeks Smaakboek - Alles van het dier
Dit boek is het resultaat van het project Smaakacademie Achterhoek.
De kartrekker van het project Smaakacademie Achterhoek en bijbehorende Smaakboeken is foodspecialist Maurits Steverink van kenniscentrum Nelles. in samenwerking met culinair journalist Michiel Bussink en gratisch vormgever Maurits Gemmink maakte hij een bundeling van kennis en kunde over ons streekeigen voedsel. Niet alleen hedendaagse kennis, ook de historische en traditionele kennis is meegenomen. De beide boeken bieden een overzicht in de achtergronden van ons voedsel en hoe het is verbonden met cultuur, natuur, de mensen, vruchtbare grond en de toekomst. Twee boeken voor liefhebbers van de streek, hedenddags streekeigen eten en foodprofessionals.
Zie ook Achterhoeks Smaakboek - Alles van de grond
Datasheet
- Gewicht
- 1100g
- Jaar van uitgave
- 2019
- Auteur(s)
- Michiel Bussink
- Aantal pagina's
- 240